Harrie Eierdooier goes TT van Henk Bemboom is tot nu toe één groot mysterie…

We proberen met diverse mensen….waaronder uiteraard meneer Bemboom zelf…..contact te krijgen, maar schijnbaar is dat gewoon niet mogelijk!? Op het grote Wereld Wijde Web is eveneens helemaal niks te vinden over dit fraaie TT liedje en eigenlijk ook weinig over Henk Bemboom zelf.

Slechts een paar (oude) fotootjes en die zie je hieronder.

 
Op het internet is nog wel te vinden dat meneer Bemboom geboren is te Meppel in 1954. Verder wordt er vermeld dat hij zanger, producer en liedjesschrijver is. Lid (geweest) van Black Lake, Flowertrio en Karst & Company. Als muzikale duizendpoot was hij destijds vaste pianist bij Ede Staal. Henk was verder ook actief onder de naam Disco Henkie, Hank B. Memphis en Yenkie Boy. Bemboom schijnt ook “de grote man” achter de Dutch Boys te zijn geweest…. Hij schreef en zong ook komische liedjes in het Drents onder de artiestennaam Jan Diever zoals “Ik ben maar een boerenjong”.

Nou ja, BETER IETS DAN NIETS en mocht jij meer info hebben, of me wellicht door kunt verwijzen naar Henk Bemboom zelf, hou ik me graag aanbevolen! (info@deRappe.com)