“Crazy Dutch TT” van het duo Nooitvanheurd is uitgebracht in 2010.

“Crazy Dutch TT” is een ouder TT liedje van Willem Homan uit 1984 en Homan had dit lied in het jaar 2000, samen met z’n vriendjes van de Lekker Fris Rock Coverband, nog eens opnieuw opgenomen. Een stukje steviger als de “lieve” versie uit 1984. Willem had gelukkig die rockende orkest-band er nog van en in 2010 werd besloten om ook hiervan een echte Nooitvanheurd versie van te maken. Willem en Marcel van dat olijke en discrete duo Nooitvanheurd zongen het liedje helemaal opnieuw in en zo ontstond dus Nooitvanheurd’s Crazy Dutch TT!

 
Het “nieuwe” TT liedje stond wel op een CD, maar er is nooit een video-clip van gemaakt; beetje jammer, maar niet getreurd, de originele muziek is simpelweg even onder een live optreden gezet en zo kunt u toch het “Crazy Dutch TT” lied nog heel goed beluisteren en ook nog (met een een paar niet helemaal synchroom lopende foutjes) bekijken…


Tijdens de TT nachten van 2009, 2010, 2011, 2012 en 2013 stonden Rappe Willem (Willem Homan) en Badmuts Beer (Marcel Behr) steevast op de diverse Asser TT podia!   Vijf jaar achter elkaar zelfs op het RadioNL podium! Is dat trouwens niet vriend Kees!?  (Daar rechts met zien camera…..)

 

 

 

 

 

 

Nog even een leuk en dom interview bij TV Oranje…


 
Van het Crazy TT liedje werd door de mannen van Nooitvanheurd later nog een “neutraal” motorliedje gemaakt….oftewel “Motorkriebels” en daar kun je hieronder nog even van genieten dan…

Alle 35 liedjes van het inmiddels ter ziele gegane duo Nooitvanheurd, zijn nog altijd (gratis) te downloaden op www.nooitvanheurd.nl!