“TT Rock” van het duo Nooitvanheurd is uitgebracht in 2010

“TT Blues” is een ouder TT liedje van Willem Homan uit 1999 en Homan had dit lied in het jaar 2000, samen met z’n vriendjes van de Lekker Fris Rock Coverband, nog eens opnieuw opgenomen. Een stukje steviger als de z.g. blues versie uit 1999. Willem had gelukkig die rockende orkest-band er nog van en in 2010 werd besloten om er een echte Nooitvanheurd versie van te maken. Willem en Marcel van dat olijke en discrete duo Nooitvanheurd zongen het liedje helemaal opnieuw in en zo ontstond dus Nooitvanheurd’s TT Rock!

 
Het “nieuwe” TT liedje stond wel op een CD, maar er is nooit een video-clip van gemaakt; beetje jammer, maar niet getreurd, de originele muziek is simpelweg even onder een live optreden gezet en zo kunt u toch het “TT Rock” lied nog heel goed beluisteren en ook nog (met een een paar niet helemaal synchroom lopende foutjes) bekijken…beter iets dan niets zullen we maar weer zeggen….

 
Tijdens de TT nachten van 2009, 2010, 2011, 2012 en 2013 stonden Rappe Willem (Willem Homan) en Badmuts Beer (Marcel Behr) steevast op de grote Asser TT podia….vijf jaar achter elkaar zelfs op het RadioNL podium. Beide discrete en olijke heren gaan dan ook altijd compleet uit hun bol! Hee….daar staan Bianca Kootstra en Gretha Hendriks als achtergrond danseresjes achter die olijke en discrete mannen van Nooitvanheurd! 

 
Ook in 2010 waren beide mannen van Nooitvanheurd weer “overal” te zien en te beluisteren!


Het ging weer mooi op het podium  van RadioNL op de Brink!


Veel meer van dit olijke en discrete duo vind je op www.nooitvanheurd.nl


   
Oeps….en ook van “TT Rock” hebben Behr en Homan een heel “ondeugend” liedje gemaakt, in plaats van “Toepen, zoepen en over de motor kroepen” is het geheel ineens veranderd in “Toep’m, zoep’m en over de….proeme kroep’m”….foei toch!