Homan weer in de bocht, oftewel Rappe Willem met z’n 22e TT liedje: “Die mooie TT”!

 
En zoals je op het 2e plaatje hierboven kunt zien, zette hij al die 21 oudere TT liedjes als super extra bonus op die mooie TT CD. Rechts zie je het TT CD’tje zelf.

Jammergenoeg zijn de filmopnames voor de videoclip, op de TT Camping totaal mislukt! Echt jammer, maar het is niet anders. Toch zie je hieronder nog diverse fotootjes van die video-clip-opname-dag. Hieronder links zie je de cameraman Herman Terveer samen met Willem op de foto. Op de tweede foto zie je Kees Boekel, coureur/monteur bij Fast AF Racing, die Leon van Bokhoven even wakker schijnt te maken… De motor wil niet starten….dan maar effe duwen zoals je op de derde foto kunt zien. Rechts is Kees even in gesprek met Willem zelf.
 
Hieronder zie je Herman met z’n dochter Berit in café De Dependance en op de tweede foto zijn Willem en Henk Zwerus schijnbaar even druk aan het oefenen. Ook de opnames in voornoemd café bleken niet geschikt te zijn…oftewel ook mislukt! Op de derde foto is regisseur Batse (Sebastiaan Halfwerk) bezig om Homan uit te leggen wat of hij moet gaan doen….Homan slobbert rustig verder aan z’n berenburg. De caravan die 2 jaar geleden ook werd in gezet voor de “Weer geen TT camping” video-clip, werd ook dit jaar weer ingezet… Gelukkig waren deze beelden wel te gebruiken voor de videoclip. Later zijn er in café De Dependance nieuwe film opnames gemaakt, die gelukkig wel bruikbaar bleken te zijn.
    
Op de eerste foto is Homan druk aan het gebaren dat de berenburg op is… Op de tweede foto hieronder staan gitarist Allan Woltjer en de Rappe te wachten op het teken dat de filmopnames weer gaan beginnen. De tweede stem werd gedaan door Magdalena Woltjer en op de derde foto is ze daar druk mee bezig. Rechts staan Rutger en Roswitha.