“Proost op de TT”, uit 2012.

Alweer het achtste (en tevens laatste) TT liedje van de beide heren van Nooitvanheurd! Wat ook weer een leuk liedje van die olijke en discrete jongens van Nooitvanheurd! Rappe Willem Homan en Badmuts Marcel Behr gaven hem weer van katoen!! Het TT festival, die massale en grote feesten in de binnenstad van Assen waren in die tijd meestal nog van een uitzonderlijk hoog niveau! En op die laatste zaterdag van juni was Assen echt wel even de hoofdstad van Nederland…eigenlijk ook van Europa…of toch van de hele wereld!? Die gigantische grand prix wordt toch over de hele wereld zo’n beetje uitgezonden!? Assen voor een paar dagen even in het middelpunt van de belangstelling!!


De olijke en discrete boys van dat rare duo Nooitvanheurd, besloten dus, dat acht TT liedjes eigenlijk ook wel genoeg waren geweest! Het kostte steeds best veel geld en ze vroegen er helemaal niks voor terug; ze traden ook overal voor de lol (gratis) op. Ook werd er praktisch geen media-aandacht meer aan besteed….tja, 8 TT liedjes in 5 jaar werd schijnbaar niet gewaardeerd door de diverse media!?

 
De boys van Nooitvanheurd, noemden zich tijdens de TT altijd de Asser TT Rockers!


Het CD hoesje van “Proost op de TT”.


Best ook wel héél uniek…..een Asser duo maar liefst 5 keer achter elkaar op het Radio NL podium!

Veel plezier d’r maar weer mee Oh ja….e.e.a. is uiteraard weer opgenomen bij Jaap Huisman van Studio Locust te Zuidlaren! Ook de beste gitarist van Nederland…. Gerard Kema….speelt hier z’n deuntje mee! Meer van Nooitvanheurd is nog steeds te vinden op www.nooitvanheurd.nl.  En daar kun je ook nog steeds al hun 35 liedjes gratis downloaden!


   
Op de foto is het één en al Jorge Lorenzo…..maar hij viel reeds snel uit….