2009 en er werd schijnbaar nog steeds behoorlijk ge(wild)plast tijdens TT dagen….

Wildplassen mag niet hè….maar ieder jaar tijdens de Asser TT, staat het grote publiek zo’n beetje overal te wildplassen…..en in 2009 kwam het duo Nooitvanheurd dan ook met een “heus anti TT wildplas-lied”! Het heeft geholpen denken wij, want tegenwoordig staat de hele Asser binnenstad vol met plas-gelegenheden….


De video-clip is klaar….het heeft wat voeten in aarde gehad…..veel energie (en geld) gekost….maar daar istie dan!  Samen met de Lekker Fris Rock Coverband!  In eerste instantie was het nummer in één keer opgenomen in een andere (te simpele) studio, maar iedereen was het er over eens dat het een stuk beter kon!  Jaap Huisman van Studio Locust wilde de heren van Nooitvanheurd nog wel even snel helpen….kom hier dan maar snel een dag heen mannen, dan zullen we het nog eens proberen met elkaar! Handicap was wel…..dat de video-clip reeds was opgenomen, dus moest de nieuwe (studio) versie op de honderste seconde kloppen…anders paste de nieuwe muziek niet onder de video-clip!  Daar kwam nog bij, dat de heren eerst “pils  en hijsen” als tekst hadden….en later is dat dus “pis en zeiken” geworden en het hele rare is nu wel, dat beide heren voor de video-clip dus hijs-handelingen deden terwijl dat eigenlijk zeik-bewegingen hadden moeten zijn….


Die bezopen wildplasser zullen ze toch zekerssss wel opgesloten hebben!?


Jongens nog an toe….jullie zouden nu toch minstens het goede voorbeeld moeten geven…..


Op het CD’tje zelf wordt meneer Behr even behoorlijk beplast…..hahaha

Meer van Rappe Willem Homan en Badmuts Marcel Behr van dat olijke en discrete duo Nooitvanheurd kunt u nog steeds vinden op www.nooitvanheurd.nl ! U kunt alle 35 uitgebrachte liedjes daar uiteraard ook nog steeds gratis downloaden!


Die toppers van Lekker Fris waren Jan Arjen VeenstraHans van den Brink, Don JasperRik De Vries en Jan Willem ter Wolde.

 
De tribune’s kleurden knalgeel terwijl Rossi z’n 100e Grand Prix overwinning boekte! En….pitspoezen….hahaha