De Moeflons brachten in 2013 een liedje uit over Drenthe….


En verdorie nog aan toe, na 1 minuut en 50 seconden zingt Erwin van Rijnberk: “En in As’n heij TT”
T
ja en wat moei dan? Dus zetten we ook dit leuke liedje als soortement bonus op deze TT liedjes website.


Hier boven zie je het CD hoesje van het “Heimwee” lied van Moeflons.
(Uiteraard ook te vinden op Spotify!)

De Feestband Moeflons is ontstaan rond 1975 en is “na wat wisselingen” de laatste jaren uitgegroeid tot een  strakke en  dampende feestband,ze hebben dan ook een goede en gevestigde naam in het feest, evenementen en bruiloftscircuit. Door de jarenlange ervaring van de bandleden staan ze hun mannetje op elk evenement, feesttent, bruiloft, kroeg, of wat dan ook. Mede dankzij een zeer breed repertoire, van Robbie Williams tot Wolter Kroes, van BoerenRock tot Volendam, smartlap, feestkraker, top40 nummers ze zijn echt van alle markten thuis.


Moeflons in 2019: vlnr:  Hans Boels, Dennis van Rijnberk, Koen Straathof en Erwin van Rijnberk .
Hans (toetsen), Dennis (bas), Koen (gitaar) en Erwin (zang en drums)


Moeflons in 2013, vlnr: Erwin van Rijnberk, Sietse de Vries, Henry Fraterman en Hans Boels.

FEEST! Een kortere omschrijving van Moeflons Feestband is er niet! Schraap je keel, neem een biertje in de hand en ga helemaal los op een gegarandeerde muzikale explosie aan klassiekers, meezingers en herkenbare hits. Deze vierkoppige formatie zorgt voor een knallende show bomvol interactie en afwisselende medleys voor jong en oud. Een dampende feesttent, pakkende bruiloft, übertolles oktoberfest of intiem in de plaatselijke kroeg; geen evenement is te gek en 100% feest gegarandeerd. Huh…een übertolles oktoberfest? Ze durven zelf te zeggen: “Wie Oktoberfeest, bierfeest of tiroleravond zegt, zegt vanaf nu MOEFLONS!! Wij hebben een compleet Oktoberfest-repertoire om elke kroeg, zaal of feesttent plat te spelen. Ook aan de outfits ( lederhose enz.) zal het niet liggen!” En op de foto hieronder staat zelfs:  Die Lustigen Moeflons Musikanten, dus het zal wel heel echt waar zijn dan….


Nog enige info over dit “Heimwee” lied:
Compositie: Farin Urlaub. Tekst: Hans Boels, Henry Fraterman en Erwin van Rijnberk. Productie: Mastersound studio Eelde.
Mix en Mastering: Niels Lingbeek Productie clip: FX Media. Editing clip: Frank Huygen. Mental coach: Jan Huygen.