“TT van Assen” van Rap & VET! werd in 2019 uitgebracht.

De Rappe….oftewel Willem Homan…..schreef de tekst en bespeelde de ukelele en de VET Rockcoverband speelde de geweldige muziek en hun zangeres (Monika) zong even héél lekker mee.


Na vele repetities is  op een zaterdag in mei 2019 alles “even” live opgenomen in VET!’s repetitie-ruimte in de Boerhoorn te Rolde. Met behulp van Rutger van Halen van Studio 9406 Assen, die geheel belangeloos z’n mobiele studio daarvoor had meegenomen.


Zie de foto’s hierboven! En hieronder zie je enkele foto’s die zijn genomen in Rutgers eigen studio!


Peter Lanting (hierboven 3e van links) heeft de video-clip gemaakt, met behulp van de filmbeelden die Kees Vianen maakte tijdens de live opnames.


VET! bestaat uit (vlnr)  Leo van der Ree, Henk Oosting, Rinze de Jong, Monika Smid en Jan Arjen Veenstra.

 

Links zie je Fabio Quartararo (20) nog voor Marc Marquez (93)….Marc eindigde uiteindelijk als 2e en Fabio als 3e. Het publiek is weer razend enthousiast!

Het origineel van dit leuke TT liedje is trouwens van de Spider Murphy Gang, die in 1981 het liedje “Skandal im Sperrbezirk” uitbrachten, maar dat hadden de meeste oudere jongeren onder ons inmiddels vast wel al gehoord…..  Dit is een link van een hele leuke TopPop clip van de Gang: